Dräger X-plore 1700

Дишете слободно, бидете безбедни: Dräger X-plore 1750 и 1760 претставуваат нова генерација на филтри за честички како заштита на лицето кај работникот, надградени со различни подобрувања како и комфорност при носење на истите.