Dräger UCF 9000

Кога ќе влезете во некоја непозната средина, потребно е сите информации да ги добиете што е можно побрзо и на полесен начин. Dräger UCF 9000 претставува безбедна топлинска камера со слики – NFPA 1801-2013 сертифицирана. Со оваа топлинска камера можете да снимате видеа со висока резолуција, можете да правите дигитални слики за сложени операции на гаснење на пожар, да вршите потрага и спасување, Hazmat итн.