Dräger PSS® Rescue Hood

Пожарникарите секојднeвно се соочуваат со едни од најтешките услови за работа кои воопшто постојат, а притоа од нив се очекува да ги спасат загрозените од истите средини. Dräger PSS® Rescue Hood е специјално дизајнирана маска кој експресно им помага на луѓето на кои им е потребен кислород.