Dräger Panorama Nova

Dräger Panorama Nova е целосна маска за лице која со децении претставува синоним за сигурна и безбедна заштита во целиот свет. Во комбинација со апаратите на компримиран воздух, се користи како веќе докажана и тестирана маска особено кај противпожарните единици како и во рудниците.