Dräger Oxy K25

Dräger Oxy K25 е робусен уред кој се врзува за појасот на работникот. Специјално дизајниран за употреба на места каде работните околности се многу тешки, како на пример во рудник. Oxy K25 е одличен избор при ненадејно присуство на отровни гасови или кога имате кислороден дефицит.