Dräger HPS 7000

Dräger HPS 7000® пожарникарскиот шлем претставува современо и модерно решение благодарение на неговиот иновативен, спортски и динамичен дизајн. Компонентите кои ги поседува овој шлем заедно со неговата ергономичност го прават мултифункционален, со што HPS 7000 нуди оптимална заштита при секоја операција.