Dräger FPS 7000

Противпожарната заштита бара работа под опасни услови со слаба видливост. Дизајнирана да понуди оптимална видливост, Dräger FPS 7000 е целосна маска за лице која постави нови стандарди во однос на личната безбедност, заштитата и удобноста. Популарноста на оваа SCBA маска се должи на едно големо, непречено видно поле во комбинација со многу удобно и безбедно поставување на истата.