Dräger дрога тест 3000

Со употреба на овој дрога тест за само неколку минути ќе дознаете дали одредено лице има конзумирано одредена дрога и тоа: канабис (ТХЦ), кокаин, амфетамин, метаамфетамин или опиум.
Компактен, брз и на база на примерок од плунка, дрога тестот 3000 дава значајни резултати мошне лесно. Уредот не работи на електрична енергија и може да се користи насекаде.